Een team rondom u voor een betere zorg

Ellen Turelinckx

psychologenblom@gmail.com
0494 40 34 16

Psycholoog

Met mijn brede opleiding nog vers in het geheugen ben ik geïnteresseerd in een ruim scala aan moeilijkheden waar mensen mee worstelen. Moeilijkheden kunnen zich uiten in verscheidene psychologische en/of lichamelijke klachten die vaak samenhangen. Tijdens gesprekstherapie gaan we samen op zoek naar de betekenis van deze klachten en wat je nodig hebt om jouw evenwicht (terug) te vinden. Volwassenen, jongeren, koppels en gezinnen kunnen bij mij terecht voor de nodige ondersteuning bij stemmingsproblemen, angstklachten, burn-out, stress, traumatische ervaringen, rouw, vragen rond identiteit, sociale moeilijkheden en persoonlijkheidsproblemen. Ik werk voornamelijk vanuit een cliëntgericht kader, wat betekent dat jij de expert bent over jouw noden, verlangens, moeilijkheden, kortom: jouw leven. Als therapeut bied ik je ondersteuning en/of informatie waar nodig om de door jou gestelde doelen te bereiken.
Na het behalen van mijn masterdiploma klinische psychologie aan de KU Leuven in 2018 ben ik meteen gestart met een postgraduaat in de cliëntgerichte psychotherapie om mijzelf verder te ontplooien als psychotherapeut. Ik heb mijn studies psychologie gecombineerd met een opleiding wijsbegeerte aan de KU Leuven, waarvoor ik in 2015 een diploma heb behaald. Naast mijn werkzaamheden bij Blom maak ik deel uit van de multidisciplinaire groepspraktijk Blink in Leuven.
Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 942119468), beschik over een visum voor psychologen (visumnummer 264205) en ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).

Ik spreek vlot Nederlands en Engels.

Contact / Hoe bereiken

Ik ben bereikbaar via volgende gsm nummer 0494 40 34 16 of via mail psychologenblom@gmail.com