Een team rondom u voor een betere zorg

Kinesisten

Bij het kine-team binnen BLOM wordt de focus gelegd op het bewegingsstelsel waarbij de patiënt centraal staat met zijn/ haar klacht. Door te luisteren naar de verwachtingen, gecombineerd met eigen expertise en de meest recente wetenschappelijke studies proberen wij de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Onze kinesisten zijn ook te vinden op Instagram onder kinesisten_BLOM.  Volg ons account voor foto's, handige tips en meer! 

Wie is wie

Member Image

Brecht Van Assche

Kinesist

Member Image

Sigrid Bortels

Kinesist

FAQ

Wij zijn als kinesisten gedeconventioneerd omdat de tarieven opgelegd door het RIZIV en de mutualiteiten niet haalbaar zijn voor ons om de zorg te bieden die wij willen leveren. We zijn vastbesloten om hoogwaardige zorg te bieden, inclusief exclusieve één-op-één kinesitherapie, snelle doorverwijzing en samenwerking met andere zorgverleners, zodat we uw problemen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen oplossen. We blijven up-to-date door voortdurende bijscholing, zodat we voor u het best mogelijke revalidatieplan kunnen opstellen en tijdig kunnen bijsturen.

Als gevolg hiervan zal de totale kost van uw revalidatie lager uitvallen, maar we zijn er ook van overtuigd dat u een optimale zorg zult ontvangen die gericht is op preventie voor de toekomst. We streven ernaar om u te helpen niet alleen van uw huidige problemen af te komen, maar ook om u te helpen uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren op lange termijn.

Om aan iedereen een zo goed mogelijke behandeling te kunnen garanderen, vragen wij u tijdig te verwittigen indien u uw afspraak niet kan nakomen. Om deze reden vragen wij u om minstens 24u op voorhand uw afspraak te annuleren. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt hiervoor een boete aan te rekenen.

Alvast bedankt voor uw begrip!

Om aan iedereen een zo goed mogelijke zorg te kunnen verlenen, verkiezen wij ervoor om ook huisbezoeken te doen.

Voor meer info kan u mij steeds bereiken op 0485 73 33 60.