Een team rondom u voor een betere zorg

Diëtisten

Babette is vanaf 9/10/23 op zwangerschapsverlof, Hanne start als vervanging en blijft daarna ook in de praktijk als tweede diëtiste


Wie zijn we?

Wij zijn twee gedreven diëtisten met één gemeenschappelijk doel voor ogen: jou zo goed mogelijk begeleiden in je zoektocht naar een gezonde leefstijl. Hierin willen wij jou graag ondersteunen met aangepast voedingsadvies op maat en bieden we een luisterend oor aan. We willen graag samen met jou een manier vinden om je leefstijl aan te passen, zodat jij niet alleen je doel bereikt, maar dit ook kan blijven volhouden.

Wat doen we?

Wij begeleiden verschillende aspecten rond voeding, gaande van voeding bij zwangerschap tot slikproblemen bij ouderen. Zowel bij actieve, minder actieve, gezonde en zieke personen.

Elk hebben wij onze eigen specialisaties, waardoor we elkaar goed aanvullen. Voor een deel overlappen we elkaar ook. Ben je niet zeker bij wie je best terecht komt? Stuur ons gerust een mailtje met je hulpvraag.

Allebei

Hanne

Overgewicht en obesitas

Ondergewicht

Intolerantie: gluten & lactose

Diabetes type 1 en 2

Verhoogde cholesterol

Hoge bloeddruk

Leververvetting

Verstoorde schildklier

Vegetarisme en veganisme

Obstipatie/ chronische diarree

Emotioneel eten

Kinderen & jongeren

Prédiabetes

Zwangerschap

Voeding bij PCOS

Allergieën & intoleranties

Eetstoornissen

FODMAP

Sportvoeding


Wanneer kan je bij ons terecht?

  • Maandag: Hanne

Geef ons zeker een seintje indien je op deze dagen niet kan, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Hoe lang duurt een consultatie en wat is de kostprijs?


Duur

Kostprijs

1e consultatie

1 uur

65 euro

Opvolgconsultatie

30 minuten

32,5 euro

Heb ik recht op terugbetaling?

Bij ons allebei kan je een gedeeltelijke terugbetaling krijgen via de mutualiteit voor gewone consultaties en een extra terugbetaling voor diabetes (in voor-of zorgtraject). Voor kinderen tussen 6-17 jaar met overgewicht of obesitas is er ook extra terugbetaling mogelijk na doorverwijzing van de huisarts. Vraag gerust meer info in de praktijk.

Annulatieregeling

Kan je niet komen op je afspraak of wil je hem verzetten? Dat is geen probleem! Wel vragen we dit liefst 24 uur op voorhand te doen, zodat we eventueel iemand anders jouw plaats kunnen geven. Indien later dan 24 uur, vragen we de volledige consultatieprijs.

Is er een geval van overmacht? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Annuleren of verzetten kan via sms of mail.


Boek een afspraak

Wie is wie

Member Image

Babette Demuynck

Diëtist

Member Image

Hanne Massie

Diëtist

FAQ

Om u een goede dienstverlening te kunnen verzekeren, vragen wij u tijdig te verwittigen indien u uw afspraak niet kan nakomen. Daarom vragen wij u om minstens 24 uur op voorhand uw afspraak te annuleren.

Alvast bedankt voor uw begrip!