Een team rondom u voor een betere zorg

Weronika Kolodziej

psychologenblom@gmail.com
0493 33 82 34

Psycholoog

Tijdelijke patiëntenstop


Als klinisch psycholoog sta ik in voor de individuele begeleiding van (jong)volwassenen met verscheidene zorgen en/of klachten. Dit kan gaan over stress, burn-out, chronische pijnklachten, verwerking van traumatische ervaringen en lichamelijke klachten die hiermee gepaard gaan, angst, sociale en relationele moeilijkheden, stemmingsproblemen, vragen rond identiteit en rouw. Los van de klachten, kan je bij mij terecht om samen op zoek te gaan naar de belangrijkste waarden in jouw leven en manieren om hier toegewijd in te handelen ondanks de obstakels die zich voordoen in het hier-en-nu.

In mijn praktijk werk ik op een integratieve en holistische manier. Dit wilt zeggen dat ik sterk geloof in de geest-lichaamsinteractie om het vastgelopen proces samen met de belangrijkste levensdomeinen van de cliënt aan te pakken. Samen proberen we meer in connectie te treden met het lichaam, om meer in verbinding te zijn met onszelf en de omgeving rondom ons. Tijdens de eerste sessie stellen we de belangrijkste noden vast en formuleren we behandeldoelen naar de verdere therapie toe. Ik geloof sterk in de eigen kracht van de cliënten en probeer ze te motiveren om zelf aan de slag te gaan met het kunnen en het weten dat ze vaak al zelf bezitten! 

Ik behaalde mijn diploma klinische- en gezondheidspsychologie in 2019. Hierna volgde ik verscheidene opleidingen:

  • Integratieve Psychosomatologie en Traumatherapie (AIHP)
  • Focusing (1, 2, 3, Praxis P + De Binnentuin)
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academie)
  • Tension and Trauma Release Exercises (Dialoog Plus)
  • Sensorimotor Workshop (BIP)

Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 942124320) en beschik over een visum voor klinisch psychologen (visumnummer 318425). Bovendien ben ik lid van de Psychologenkring Leuven.

Ik spreek Nederlands, Engels en Pools.


Beschikbaarheden in de praktijk:

Maandagen tussen 10:00 en 18:00

Wachttijd:

Ik heb een wachtlijst (Tijdelijke cliëntenstop)Contact / Hoe bereiken

Je kan me bereiken via e-mail, sms of door te bellen op +32 493 33 82 34. Spreek zeker een boodschap in wanneer ik niet bereikbaar ben. Dan bel ik zo snel mogelijk terug!