Een team rondom u voor een betere zorg

Dr. Dana Vinkx

huisartsenblom@gmail.com
016 23 79 15

Huisarts

Dr. Dana Vinkx begon haar opleiding geneeskunde in 2013 in Namen, waarna ze de master voltooide in Leuven in 2019. Sindsdien deed ze ervaring op als huisarts-in-opleiding in de Universitaire Groepspraktijk in Leuven, op de dienst pediatrie in UZ Leuven en bij Huisartsen Brugberg in Kessel-Lo. Sinds april 2023 maakt ze vast deel uit het van artsenteam in Groepspraktijk Blom.

Ze is houder van het certificaat elektrocardiogram (ECG) en volgde bijkomende opleiding omtrent biomedische ontwikkelingssamenwerking, tropische geneeskunde en Kind & Gezin.

Bijzondere interesse gaat uit naar de gezondheid van het jonge kind, preventieve gezondheidszorg en dermatologie. Daarnaast legt zij zich graag toe op kleine heelkundige ingrepen en het plaatsen van spiraaltjes.

Als hoeksteen van een waardevolle arts-patiëntrelatie gelooft ze in heldere communicatie en wederzijds vertrouwen.

Contact / Hoe bereiken

U boekt een afspraak best online.

Alle huisartsen binnen groepspraktijk Blom beheren samen uw medisch dossier, delen het beroepsgeheim en overleggen wekelijks. Indien de arts die u meestal raadpleegt geen vrije raadplegingsmomenten meer heeft, kan u terecht bij één van de collega's.

Voor een dringend probleem neemt u best telefonisch contact op.

Een huisbezoek kan enkel telefonisch aangevraagd worden. Indien u een huisbezoek voor diezelfde dag wenst vragen we om dit vóór 11u aan te vragen.

Elke werkdag van 9u tot 9.20u en van 14u tot 14.20u kan u één van de artsen telefonisch bereiken tijdens het belmoment. Wie uw telefoon zal beantwoorden vindt u terug in de online afspraken agenda. Komt u wegens drukte op het antwoord apparaat terecht, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Er kan geen afspraak, huisbezoek of medische advies via e-mail worden aangevraagd.

Afwezigheden

14 juni 2024
21 juni 2024