Een team rondom u voor een betere zorg

Dr. Annelies Deschepper

huisartsenblom@gmail.com
016 23 79 15

Huisarts

Dr Annelies Deschepper is afgestudeerd als huisarts in 2018 aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze is houder van het ECG certificaat. Ze werkte als huisarts in Asse (2018-2023) en Kessel-Lo (2023-2024).

Gezien haar brede interesse in de mens en het belang van het patiëntencontact, is de keuze om huisarts te worden voor haar altijd logisch geweest. Ze vindt het verrijkend de mens in al zijn facetten te leren kennen: medisch, psychisch, socio-cultureel en maatschappelijk. Bijzondere interesses: preventieve gezondheidszorg, pediatrie (kindergeneeskunde), gynaecologie, reisgeneeskunde & dermatologie.

In haar vrije tijd geniet ze ervan tijd te spenderen met haar gezin (ze is trotse mama van een zoontje Otis), vrienden en familie. Daarnaast houdt ze ervan te sporten, tijd door te brengen in de natuur, een goed boek te lezen en te reizen.

Contact / Hoe bereiken

U boekt een afspraak best online.

Alle huisartsen binnen groepspraktijk Blom beheren samen uw medisch dossier, delen het beroepsgeheim en overleggen wekelijks. Indien de arts die u meestal raadpleegt geen vrije raadplegingsmomenten meer heeft, kan u terecht bij één van de collega's.

Voor een dringend probleem neemt u best telefonisch contact op.

Een huisbezoek kan enkel telefonisch aangevraagd worden. Indien u een huisbezoek voor diezelfde dag wenst vragen we om dit vóór 11u aan te vragen.

Elke werkdag van 9u tot 9.20u en van 14u tot 14.20u kan u één van de artsen telefonisch bereiken tijdens het belmoment. Wie uw telefoon zal beantwoorden vindt u terug in de online afspraken agenda. Komt u wegens drukte op het antwoord apparaat terecht, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Er kan geen afspraak, huisbezoek of medische advies via e-mail worden aangevraagd.