Een team rondom u voor een betere zorg

Nathalie Rosier

Psycholoog

Nathalie neemt geen nieuwe cliënten aan


Iedereen loopt in zijn leven wel eens ergens tegenaan. Vaak kan je hier zelf mee omgaan, maar soms lukt dit niet. Wanneer dit niet op jezelf lukt, kan psychologische begeleiding je misschien helpen. In therapie ga ik samen met jou op zoek naar hoe je kan omgaan met de moeilijkheden die je tegenkomt of de vragen die je hebt. Binnen Groepspraktijk Blom bied ik individuele begeleiding aan (jong)volwassenen vanuit een gedragstherapeutisch kader. Je kan bij mij terecht voor stress(-gerelateerde) klachten, burn-out, depressie, angst, verslaving, alsook voor moeilijkheden met aanpassing, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Ik spreek vlot Nederlands en Engels.

Opleiding, ervaring en erkenning

Ik behaalde een master in de klinische psychologie (2010) en een master in de sport en bewegingspsychologie (2011) aan de KU Leuven. Ik specialiseer me verder tot gedragstherapeut aan de KU Leuven en volgde een kortdurende opleiding over burn-out (The Human Link). Na vier jaar onderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel, ben ik sinds 2016 werkzaam als klinisch psycholoog op de afhankelijkheidsafdeling bij het Psychiatrisch Ziekenhuis Asster en bij groepspraktijk Blom in Heverlee.

Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 872116178), beschik over een visum voor psychologen (visumnummer 260824) en ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie.Contact / Hoe bereiken