Een team rondom u voor een betere zorg

Lene Blockhuys

psychologenblom@gmail.com
0456 18 01 71

Psycholoog

In 2015 studeerde ik af als Master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Na mijn studies besloot ik nog 6 maanden reizen. De indrukken waren zo verrijkend, dat het een wereldreis is geworden van 16 maanden. Eens terug in Leuven ging ik aan de slag als psycholoog bij Fordulas, de Forensische jongerenpsychiatrie in UPC Kortenberg, en als contextbegeleider regio Leuven. Momenteel werk ik bij CGG Ahasverus als eerstelijnspsycholoog voor kinderen en jongeren. Verschillende thematische opleidingen (trauma, eerstelijnspsychologie, Geweldloos verzet, …) maken dat ik vraaggericht met jou aan de slag ga, vanuit een cliëntgerichte basishouding. 

Binnen onze groepspraktijk in Heverlee, bied ik individuele begeleiding aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en het gezin. Ook koppels kunnen bij mij terecht. 

Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (erkenningsnummer 922117816).
Ik beschikt over het visum voor Klinische psychologie (visumnummer: 262764) en ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP). 

Ik spreek vlot Engels en Nederlands.

Contact opnemen kan via e-mail of telefonisch. Spreek gerust een voicemail in, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.Contact / Hoe bereiken